Membawang

Sari Yanti Selamat Melahirkan Cahaya Mata Perempuan. Alhamdulillah…

Tahniah Hangat.com ucapkan kepada pelakon Sari Yanti dan suaminya yang juga pelawak, Jep Sepahtu yang selamat menimang cahaya mata pertama mereka semalam.

Bayi Perempuan

 

Khabar gembira itu telah disahkan dan diumumkan di akaun Instagram Sinar FM. Menerusi perkongsian tersebut, Sari Yanti dan Jep mengucapkan terima kasih kepada semua pihak dan peminat yang sering berdoa agar proses kelahiran bayi sulung mereka berjalan dengan lancar.

 

 

Untuk anda yang tertanya sebelum ini, Sari telah selamat melahirkan bayi perempuan  dan sebelum ini turut mempunyai dua orang anak lelaki hasil perkahwinan terdahulu.

 

“Allahuakbar. Syukur Alhamdulillah . Terima kasih atas ucapan serta doa yang tak henti-henti buat kami. Pengalaman yang tak boleh dilupakan. Tq sayang @sariyanti  #BabyGirl #AnakAbah #Abah “

 

Kongsi Tarikh Lahir Dengan Rahim

Malah, lebih bermakna, anak pasangan ini tarikh lahir yang sama dengan pelawak yang juga rakan karib Jep, iaitu Rahim. Hangat.com mendoakan semoga bayi ini akan menceriakan lagi rumahtangga mereka sekeluarga hendaknya.

Apa benda yang kakak awak suka sangat tuu???? . Assalamualaikum. Kakak nak share.. Rahsia yang kakak simpan selama ni, sebab kakak bukan seorang yang guna produk sesuka hati especially berkaitan dengan muka. Rahsia yang sememangnya harus dikongsi dengan semua followers kakak. . Its been a while I’ve been using this miracle product by @ANASism DAN BERKESAN!!!!! . MILLION SERUM – Texture sangat sangat lembut, water base (tak berminyak langsung) sangatlah senang nak apply dan paling penting bau dia tak peningkan kepala serta lepas pakai (sebelum tidur) lepas bangun muka terus lembut macam baby! . Sebab ramai tanya, inilah yang kakak guna. Million Serum je. Senang, mudah . P/s: kakak akan pilih 100 agents untuk Million Serum ni. Yang nak join tu boleh DM @ANASism

A post shared by Sari Yanti (@sariyanti) on

Sumber : https://www.hangat.com/2018/38475/tahniah-sari-yanti-selamat-melahirkan-cahaya-mata-sulung/

Leave a Reply